WeddingServices4U.ro – Servicii de Calitate, Personalizate special pentru Evenimentul Dumneavoastra

WeddingServices4U.ro


 • Denumirea Companiei: HOLI Production S.R.L.
 • Adresa Sediului Social: Bucuresti/Ilfov, Bucuresti, Sect.3, Al. Lunca Bradului 2, Bl.H5, Sc.4, Ap.5
 • Punct de Lucru: Bucuresti/Ilfov, Bucuresti, Sect.3, Bd. Corneliu Coposu 5, Bl.103, Sc.B, Ap. 40
 • Cod Unic de Inregistrare: 346480
 • Nr. Reg. Comertului: J40/13770/1991
 • IBAN: RO21INGB0000999904940549
 • Banca: ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Buc.

Telefon: 0734539069
Email: contact@WeddingServices4U.ro
WebSite: WeddingServices4U.ro

Produse in Bazarul NBC

WeddingServices4U.ro va ofera Servicii de Calitate, Personalizate special pentru Evenimentul Dumneavoastra

 • Invitatii Digitale / Electronice / Online

Realizam invitatii digitale optimizate pentru a anunta evenimentul dumneavoastra prin mediul online: email, facebook, messenger, whatsapp, etc..

Invitatiile digitale pot fi realizate si personalizate inclusiv cu fotografiile dumneavoastra si/sau cu grafica (tematica) evenimentului dumneavoastra si pot fi, la cerere, tiparite.

 • Invitatii, Place Card-uri cu Plic de Bani, Meniuri si Marturii

(atelier propriu de creatie si productie)

Invitatii deluxe pentru Nunta sau Botez realizate artizanal din cartoane speciale, personalizate cu o grafica deosebita si accesorizate handmade cu fundite, stelute de mare sau alte acesorii in functie de tematica aleasa.

Invitatii FOTOgrafice pentru Nunta sau Botez realizate cu fotografiile dumneavoastra si personalizate pentru evenimentul dumneavoastra.

Invitatii de Nunta Grafice deosebite, elegante, deluxe, vintage sau haioase, cu tematica de primavara, vara, toamna, iarna sau cu tematica marina.

Invitatii de Botez Grafice cu gargarite, albinute, ursuleti, maimute, elefantei, girafe, berze, broscute, ratuste, stelute de mare, caluti de mare si multe altele.

Place Carduri deluxe cu Plic de Bani realizate artizanal din cartoane speciale si cu tematici diverse: cu tematica luxury, clasica sau retro, cu tematica traditional romaneasca, cu tematica florala, cu tematica marina sau cu tematica de sezon (primavara, vara, toamna, iarna).

Place Carduri Grafice cu Plic de Bani pentru Nunta sau Botez personalizate cu grafica de la invitatii si/sau tematica evenimentului dumneavoastra.

* Toate Place Cardurile cu Plic de Bani pentru Nunta sau Botez au si meniuri si numere de masa in acelasi stil.

 • Buchete, Lumanari si Decoratiuni Florale pentru Nunta si Botez

(atelier propriu de creatie si productie)

Realizam buchete, lumanari, cocarde, coronite, bratari, aranjamente/decoratiuni florale la comanda, adaptate la evenimentul dumneavoastra si personalizate cu diverse accesorii legate de tematica evenimentului: strasuri, catarame, panglici textile, dantela, pene, cristale, etc..

 • Servicii de Imagine Foto / Video

Suntem pasionati de imagine si de frumos, atrasi de naturalete, stil si eleganta, pregatiti sa surprindem toate momentele care dau farmec acestei zile.. pe care noi o vom face de neuitat.

* Servicii profesionale realizate de personal cu experienta si cu aparatura profesionala.

* Servicii speciale pentru Tine si Copilul Tau.

Categorii Servicii Oferite

invitatii si marturii nunta / botez
buchete, lumanari si aranjamente florale

servicii foto & fotografi
servicii video & cameramani

dj & sonorizare
DIVERSE

accesorii si decoratiuni pentru nunta / botez, buchet / buchete miresa / nasa, lumanari nunta / botez, invitatii deluxe / handmade / deosebite, invitatii digitale, invitatii cu foto / fotografie, fotograf profesionist, cameraman cu experienta, filmari deosebite nunta / botez, 4K, fotografii cu stil, album / albume foto, trash the dress, sesiune foto / video miri, fotografie artisitica, fotografii / filmari aeriene, fotografii de familie, foto mire / mireasa / nasi / domnisoare de onoare / bebelusi