Cum puteti sa va promovati in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro

Promovare Gratuita

Orice Utilizator se poate promova in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro prin publicarea de Anunturi Gratuite atata timp cat acestea respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Pentru a adauga un Anunt Gratuit, Click AICI.

Promovare Contra Cost

Orice Utilizator, persoana fizica autorizata sau alt gen de persoana juridica, se poate promova in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro ca Furnizor Profesionist cu Pagina de Furnizor Profesionist, cu Produse in Bazarul NBC sau cu Anunturi Platite, daca detine un domeniu web personal (exclus domenii free gen platforme de socializare, wix.com sau domenii .tk, .ml, etc.), iar website-ul aferent domeniului respectiv ofera bunuri si/sau servicii care au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor si care respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

  • Pasul 1

Daca doriti sa va promovati in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro completati Formularul de Inregistrare in WebSite. Dupa ce datele dumneavoastra din Formularul de Inregistrare sunt verificate, evaluate si validate de editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro, primiti un cont in site si puteti sa cumparati, din Magazinul de Sevicii NBC, Pagini de Furnizor Profesionist si extraoptiunile suplimentare de Categorii si/sau Judete, Oferte Singulare sau Pachete de Oferte de Produse in Bazarul NBC, Anunturi Promovate sau alte servicii oferite de NuntiBotezuriCumetrii.ro.

  • Pasul 2

Cumparati serviciile pe care le doriti din Magazinul de Servicii NBC.

  • Pasul 3

Completati si trimiteti formularele dedicate serviciilor cumparate cu toate informatiile necesare.

[ ! ] Atentie! Pentru a incepe promovarea serviciilor dumneavoastra, completati Formularul cu Date necesare Contractului.

[ ! ] Atentie! Nu puteti sa promovati decat bunuri si servicii pe care le aveti la oferta in site-ul administrat de firma dumneavoastra.

Despre NuntiBotezuriCumetrii.ro

NuntiBotezuriCumetrii.ro este o platforma de comunicare, pomovare si publicitate online care pune la dispozitia Utilizatorilor sai posibilitatea de a-si promova gratuit sau contra cost bunurile si serviciile in cadrul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, alaturi de bunurile si serviciile oferite direct de HOLI Production S.R.L. prin site-urile proprii, prin publicarea de Anunturi in Lista de Anunturi, prin promovarea de Produse in Bazarul NBC, prin promovarea cu Pagini de Furnizor Profesionist in Catalogul de Furnizori sau prin alte forme de publicitate online.

Pentru mai multe informatii, va recomandam sa cititi cu atentie pagina de Termeni si Conditii din site.