Termeni si Conditii NuntiBotezuriCumetrii.ro

(Contract NuntiBotezuriCumetrii.ro | 2023.12.13)

Site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro este administrat de HOLI Production S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sect.3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, et.2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, ROONRC.J40/13770/1991, Cont bancar RO02 INGB 0000 9999 0490 7135 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti, capital social 200 lei.

Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE WEBSITE-ULUI NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO, VA RUGAM SA NU UTILIZATI SITE-UL, SA NU FOLOSITI SERVICIILE GRATUITE SAU CU PLATA OFERITE DE NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO, SA NU COMPLETATI FORMULARELE DE INSCRIERE / INREGISTRARE / ADAUGARE ANUNT / ADAUGARE OFERTA / ADAUGARE PRODUS / PROMOVARE SAU ORICE ALT FORMULAR EXISTENT PE SITE, SA NU VA CREATI SI/SAU SA VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA (IN SITUATIA IN CARE AVETI CONT) SI SA NU COMANDATI BUNURILE SI SERVICIILE OFERITE DE NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO.

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate comerciala sau orice alt gen de personalitate juridica inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dumneavoastra sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in orice alt mod a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau a Serviciilor WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Acesarea si vizitarea WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, inregistrarea unui cont pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, publicarea pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro de Anunturi / Oferte sau folosirea oricarui alt serviciu de promovare, publicitate si nu numai oferit de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Termenii si Conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor la distanta de bunuri si servicii de catre HOLI Production SRL prin intermediul WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro catre Client si pot fi modificate oricand de catre NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Plasarea unei comenzi pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro catre HOLI Production S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si a subdomeniilor lui.

Daca ati incheiat un alt Contract la Distanta sau Fata in Fata (contract fizic, semnat olograf de ambele parti) de Furnizare de Produse si/sau Servicii cu HOLI Production S.R.L., Termenii si Conditiile prezentate in Contract pot include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si Conditii.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a actualiza oricand, unilateral, Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: https://nuntibotezuricumetrii.ro/termeni-si-conditii.

 1. Elemente Definitorii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Administratorul Site-ului / Furnizor / NuntiBotezuriCumetrii.ro – societatea comerciala HOLI Production S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sect. 3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, et.2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, ROONRC.J40/13770/1991, Cont bancar RO02 INGB 0000 9999 0490 7135 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti.

WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro / Site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro – site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator / Client – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, persoana fizica autorizata si/sau persoana juridica care acceseaza WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile, Ofertele, Bunurile si/sau Serviciile WebSite-ullui NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Vanzator / Prestator – orice Utilizator, inregistrat sau nu in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, furnizor de Bunuri si/sau Servicii care isi publica/promoveaza oferta in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Cumparator / Beneficiar – orice Utilizator, inregistrat sau nu in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, care achizitioneaza Bunurile si/sau Serviciile din oferta afisata in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Cont Utilizator Simplu / Cont Utilizator Free – Contul simplu creat de Utilizator la inregistrarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, cont creat fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.

Cont Utilizator Pro – Contul complex creat de Utilizator la inregistrarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau ulterior, cont creat si activ doar dupa plata unei taxe catre Furnizor sau creat si activ, pe o perioada determinata sau nu, in urma unor oferte si/sau promotii.

Editor NuntiBotezuriCumetrii.ro – persoana care verifica eligibilitatea Utilizatorilor de a se promova in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si care verifica si modereaza/editeaza si continutul Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Site / WebSite – pagina sau colectie de pagini de web asociate apartinand unui domeniu din Romania (.ro) sau din afara Romaniei.

Imagine Foto/Video/Grafica – defineste orice imagine fotografica, video, grafica sau combinatie de imagini fotografice, video si/sau grafice.

Link – legatura catre o alta pagina din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau trimitere catre alt website independent de NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Bunuri si Servicii – orice produs si/sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Furnizor / Vanzator  / Prestator, Clientului / Cumparatorului / Beneficiarului.

Produs Personalizat – produs individualizat, particularizat, personificat si realizat conform specificatiilor Clientului.

Oferta Personalizata – oferta individualizata, particularizata, personalizata si realizata de Furnizor la cererea Clientului.

Lista de Anunturi – parte a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro in care Utilizatorii isi pot promova bunurile si/sau serviciile sub forma de Anunturi.

Anunt – oferta publica lansata si publicata de un Utilizator prin intermediul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Anunt PRO2PRO / Anunt de la Profesionisti pentru Profesionisti – Anunt care se adreseaza profesionistilor din domeniile care au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor.

Anunt Gratuit – Anuntul care poate fi publicat de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.

Anunt Platit / Anunt Promovat – Anuntul afisat cu prioritate in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau cu caracteristici superioare fata de Anuntul Gratuit si care poate fi publicat de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro doar dupa plata unei taxe catre Furnizor.

Catalog Furnizori – parte a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro in care Utilizatorii sunt promovati sub forma de Pagina de Furnizori NBC.

Pagina de Furnizor NBC – pagina de prezentare a website-ului si a ofertei de bunuri si/sau servicii lansata si publicata de un Utilizator prin intermediul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Pagina de Furnizor NBC Gratuita – Pagina de Furnizor NBC care poate fi publicata de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.

Pagina de Furnizor NBC Platita / Pagina de Furnizor NBC Promovata – Pagina de Furnizor NBC afisata cu prioritate in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau cu caracteristici superioare fata de Pagina de Furnizor NBC Gratuita si care poate fi publicata de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro doar dupa plata unei taxe catre Furnizor.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre NuntiBotezuriCumetrii.ro si Utilizator / Client prin care Utilizatorul / Clientul solicita Furnizorului sa-i livreze Bunurile si Serviciile sale si prin care Utilizatorul / Clientul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata lor, daca Furnizorul a acceptat solicitarea si este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile sale.

Campanie / Promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Furnizor si cu termeni si conditii specifici, asa cum sunt prezentate pe site in pagina unde se regaseste respectiva campanie / promotie.

Contract la Distanta – Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre NuntiBotezuriCumetrii.ro si Client, in cadrul unui sistem de vanzari organizat de catre NuntiBotezuriCumetrii.ro, fara prezenta fizica simultana a partilor, cu utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, a uneia sau mai multe tehnici de comunicare la distanta pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat. Incheierea Contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale sau la confirmarea platii pentru Anunturile Platite si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

Contract NuntiBotezuriCumetrii.ro – documentul contractual standard al WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro reprezentat de Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, formularele de comanda a serviciilor (cumpararea de Bunuri si Servicii oferite de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro prin intermediul Magazinului Online, a Formularelor de Comanda si nu numai), documentele si/sau email-urile rezultate din orice alta forma de comanda apartinand WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, precum si orice alte documente si/sau anexe avand caracter contractual pentru care a fost exprimat acordul concomitent sau ulterior incheierii Contractului cu Clientul, inclusiv corespondenta cu Clientul de pe sau catre adresa de email autorizata. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale sau la confirmarea platii pentru Anunturile Platite si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

 1. Descrierea Serviciilor Oferite

NuntiBotezuriCumetrii.ro este o platforma de comunicare, pomovare si publicitate online care pune la dispozitia Utilizatorilor sai posibilitatea de a-si promova gratuit sau contra cost bunurile si serviciile in cadrul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, alaturi de bunurile si serviciile oferite direct de HOLI Production S.R.L. prin site-urile proprii, prin publicarea de Anunturi sau prin alte forme de promovare si publicitate online.

 1. Aspecte Generale

WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro este gandit si realizat pentru promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro oricand, fara a da explicatii ulterioare, dar intotdeauna va tine cont de promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Structura WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si stilul de afisare/prezentare in WebSite sunt explicate in Anexa Info. Afisare.

WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro contine link-uri (legaturi) catre pagini ale WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si link-uri (trimiteri) catre alte website-uri pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici fiecarui website asa cum sunt acestia specificati pe website-urile respective, NuntiBotezuriCumetrii.ro nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte link-uri din acestea catre alte website-uri. Intrucat Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti, la care se face trimitere din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva sau sterge orice link oricand, fara a avea nevoie de un motiv si fara a da explicatii ulterioare.

Intregul continut al WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si toate elementele de grafica, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text, imagini foto/video/grafice, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor care au publicat acele Anunturi, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al NuntiBotezuriCumetrii.ro este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este de acord ca Anunturile publicate de el sa poata fi share-uite/partajate/distribuite pe diverse site-uri si/sau retelele sociale de catre alti Utilizatori, iar Utilizatorii care doresc sa faca acest lucru au permisiunea de a sahare-ui/partaja/distribui Anunturile pe diverse site-uri si/sau retelele sociale doar intr-o limita de maxim 250-350 de caractere/semne, fara a fi luate in considera spatiile dintre caractere si URL-ul obligatoriu al Articolului publicat pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a publica / posta / modifica / tipari / promova orice Anunt adaugat de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, inclusiv imaginile foto/video/grafice anexate anunturilor, in cadrul site-urilor si/sau publicatiilor proprii si/sau partenere sau pe diferite pagini/grupuri/conturi de social media proprii si/sau ale partenerilor, Utilizatorul exprimandu-si acordul expres in acest sens si acordand un drept de proprietate intelectuala neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute de acesti Termeni si Conditii.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorilor la site ori la anumite parti din acesta fara o notificare prealabila. Totodata, NuntiBotezuriCumetrii.ro poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificare si fara angajarea vreunei raspunderi.

Accesul la informatiile publicate in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro este gratuit.

 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul  are dreptul de a beneficia in intregime de Serviciile WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, atat timp cat respecta prevederile Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor pe care le publica si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a bunurilor si/sau serviciilor ce fac obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau ale unor terte persoane fizice si/sau persoane juridice.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor, pentru continutului pe care il publica in Anunturile sale (*continut publicat insemnand texte si/sau imagini foto/video/grafice) sau ca are permisiunea respectivilor titulari de drepturi de proprietate intelectuala si /sau de autor de a publica respectivele Anunturi si este de acord si intelege ca acestea pot sa fie puse la dispozitia publicului de catre Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro pe toate si oricare dintre platformele sale online si/sau prin orice alte mijloace de comunicare, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatie de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma fara a avea acordul in scris al NuntiBotezuriCumetrii.ro in acest sens, exceptie facand informatiile legate de propriile Anunturi.

Prin completarea formularelor din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si transmiterea lor catre Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro spre punere la dispozitia publicului prin intermediul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro a Anunturilor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate comerciala sau orice alt gen de personalitate juridica inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dumneavoastra sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in orice alt mod a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau a Serviciilor WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Pentru a putea folosi serviciile oferite de NuntiBotezuriCumetrii.ro, sunteti de acord ca nici unul dintre materiale trimise spre publicare sa nu aiba sau sa contina link-uri spre pagini cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente sau ilegale, sa nu incalce sau eludeze reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc. De asemenea sunteti de acord ca nici unul dintre materiale trimise spre publicare sa nu aiba sau sa faca trimitere spre pagini cu continut care promoveaza servicii sau produse concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Utilizatorii pot sa trimita spre publicare in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro un numar nelimitat de Anunturi Gratuite, dar nu mai mult de trei pe zi.

Utilizatorul isi poate actualiza gratuit Anunturile Gratuite publicate dupa 14 zile de la publicarea lor. Prin actualizare, anunturile vor reveni la inceputul listei cu anunturi si vor beneficia de acelasi grad de vizibilitate precum publicarea lor initiala.

Utilizatorul poate cere stergerea propriilor Anunturi din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Anunturile vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii.

Utilizatorilor le este interzis sa trimita spre publicare Anunturi Gratuite cu acelasi continut.

In cazul in care sunt identificate Anunturi identice ale aceluiasi Utilizator sau in cazul in care se folosesc date de contact diferite (conturi multiple de Utilizator) pentru acelasi Anunt, NuntiBotezuriCumetrii.ro va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, NuntiBotezuriCumetrii.ro va avea dreptul de a lua masuri suplimentare impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici si va putea decide restrictionarea, temporara sau definitiva, a accesului lor la serviciile Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerelele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.

Nu uitati, ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le trimiteti pentru a fi incarcate si puse la dispozitie in mod public pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

 1. Reguli de Adaugare / Stergere a Anunturilor

Pentru adaugarea/publicarea / stergerea unui Anunt in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze/autentifice in site cu Contul de Client.

Inscrierea unui Utilizator in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro se face prin crearea unui Cont de Client. Dupa crearea Contului de Client, Utilizatorul isi poate personaliza datele din cont si poate adauga/publica Anunturi Gratuite si/sau Promovate.

Adaugarea unui Anunt se face completand unul din formularele disponibile in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru adaugarea de Anunturi.

Formularele de adaugare a Anunturilor trebuiesc completate cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre NuntiBotezuriCumetrii.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Anunturile vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro .

Dupa aprobarea Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra si marcate cu *PUBLIC, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, devin publice si sunt afisate pe site.

Valabilitatea Articolelor (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro) este de minim 30 de zile de la data publicarii lor.

Stergerea Anunturilor din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Anunturile publicate vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Stergerea Anuntului publicat poate fi ceruta doar folosind Contul de Client care l-a trimis spre publicare.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Inregistarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro:

[Atentie!] Pentru a putea benficia de serviciile oferite de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, la crearea unui Cont de Client si ulterior crearii lui, NU FOLOSITI pentru Numele de Utilizator / Codul de Utilizator si/sau Numele Afisat / NickName cuvinte cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, etc sau care sa fie de forma sau sa duca cu gandul la forma unui domeniu web (ex.: domeniupunctro, nume domeniu punctro, nume domeniudotcom,etc) si/sau adresa de email.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Publicarea Anunturilor dumneavoastra:

Completati toate campurile obligatorii.

Completati numai cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Folositi in titlu, pe cat posibil, maxim 10-15 cuvinte (o lungime mai mare poate crea probleme la publicare si/sau la partajarea Anunturilor).

Folositi in titlu si/sau in textul Anuntului, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in titlul si/sau in textul Anuntului.

Nu adaugati Anunturile la categorii care nu au legatura cu continutul Anuntului.

Nu trimiteti spre publicare acelasi Anunt de mai multe ori.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin date contact sau link-uri in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Anunturi care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor.

Nu sunt admise Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care promoveaza:

 • bunuri si servicii care nu au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor
 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
 1. Verificarea si Moderarea Anunturilor

Toate Anunturile sunt verificare de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro, iar Anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro nu vor fi publicate sau vor fi sterse de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in cel mai scurt timp posibil, daca acestea au fost deja publicate, si, in anumite cazuri, pot fi luate masuri de blocare a Utilizatorului.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricarei prevederi din prezentul document de catre oricare dintre Anunturile trimise spre publicare sau deja publicate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, Editorii NuntiBotezuriCumetrii.ro vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

 • fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate si sa se evite nepublicarea sau stergerea Anuntului respectiv de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro;
 • fie sa nu publice Anuntul prin refuzarea lui;
 • fie sa se intrerupa continuitatea afisarii Anuntului prin dezactivarea postarii acestuia de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru cele deja publicate;
 • In cazul refuzarii Anuntului sau stergerii acestuia de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, Utilizatorul va fi informat in scris, prin e-mail, doar pentru Anunturile Promovate (platite si aflate in perioada de promovare) despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si de a republica Anuntul.

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul refuzat fara a remedia problemele semnalate, Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a bloca partial sau total accesul Utilizatorului la WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in vederea postarii de noi Anunturi, iar suma platita de Utilizator pentru Anunturile Promovate nu se va restitui.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica Anunturilor care au fost deja publicate sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori, decat in situatia in care modificarile facute tin de respectarea legislatiei din Romania sau UE.

In cazul in care un Anunt Promovat (platit) este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile Editorului NuntiBotezuriCumetrii.ro reiese faptul ca obiectul / serviciul din Anunt nu mai este valabil, acesta poate fi dezactivat, iar suma platita de Utilizator pentru acest Anunt nu se va restitui.

 1. Reguli de Adaugare / Modificare a Paginilor de Furnizor NBC

Pentru adaugarea / modificarea unei Pagini de Furnizor NBC in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze/autentifice in site cu Contul de Client.

Inscrierea unui Utilizator in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro se face prin crearea unui Cont de Client. Dupa crearea Contului de Client, Utilizatorul isi poate personaliza datele din cont si poate adauga/publica Anunturi si/sau Pagini de Furnizor NBC Gratuite si/sau Promovate.

Adaugarea / modificarea unei Pagini de Furnizor NBC se face completand unul din formularele disponibile in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru Inregistrarea in Catalogul de Furnizori a unei Pagini de Furnizor NBC.

Formularele de Inregistrarea in Catalogul de Furnizori a unei Pagini de Furnizor NBC trebuiesc completate cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Prin trimiterea Paginii de Furnizor NBC spre publicare catre NuntiBotezuriCumetrii.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Paginile de Furnizor NBC vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro .

Dupa aprobarea Paginilor, toate datele marcate cu *PUBLIC, devin publice si sunt afisate pe site.

Durata afisarii Paginilor de Furnizor Gratuite (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro) este nedeterminata, daca nu se specifica alt lucru, aceasta putand fi modificata oricand de catre Administratorul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Modificarea Paginilor de Furnizor NBC din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Paginile de Furnizor NBC publicate vor fi modificate/sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Modificarea Paginilor de Furnizor NBC publicate poate fi ceruta doar folosind Contul de Client care a trimis-o spre publicare sau un Cont de Client creat cu datele de contact a WebSite-ului Paginii de Furnizor NBC.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Inregistarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro:

[Atentie!] Pentru a putea benficia de serviciile oferite de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, la crearea unui Cont de Client si ulterior crearii lui, NU FOLOSITI pentru Numele de Utilizator / Codul de Utilizator si/sau Numele Afisat / NickName cuvinte cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, etc sau care sa fie de forma sau sa duca cu gandul la forma unui domeniu web (ex.: domeniupunctro, nume domeniu punctro, nume domeniudotcom,etc) si/sau adresa de email.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Publicarea Paginilor de Furnizor NBC:

Completati toate campurile obligatorii.

Completati numai cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Folositi in textul descrierii, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in textul descrierii.

Nu adaugati Pagina de Furnizor NBC la categorii care nu au legatura cu WebSite-ul dumneavoastra.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic sau care fac trimitere catre un WebSite cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC care contin date cu caracter personal si/sau link-uri in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Paginile de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor sau care incurajeaza apelurile catre numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau care fac trimitere in interiorul lor, in mod direct, catre alte website-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu sunt admise spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care promoveaza:

 • bunuri si servicii care nu au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor
 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Nu sunt admise spre publicare Pagini de Furnizor NBC pentru WebSite-uri cu domenii gratuite/free gen platforme de socializare, wix.com sau domenii .tk, .ml, etc. .

 1. Verificarea si Moderarea Paginilor de Furnizor NBC

Toate Paginile de Furnizor NBC sunt verificare de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro, iar Paginile de Furnizor NBC care nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro nu vor fi publicate sau vor fi sterse de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in cel mai scurt timp posibil, daca acestea au fost deja publicate, si, in anumite cazuri, pot fi luate masuri de blocare a Utilizatorului care a trimis spre publicare pagina respectiva.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricarei prevederi din prezentul document de catre oricare dintre Paginile de Furnizor NBC trimise spre publicare sau deja publicate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, Editorii NuntiBotezuriCumetrii.ro vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

 • fie sa modifice partial Pagina de Furnizor NBC, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate si sa se evite nepublicarea sau stergerea Paginii de Furnizor NBC respective de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro;
 • fie sa nu publice Pagina de Furnizor NBC prin refuzarea ei;
 • fie sa se intrerupa continuitatea afisarii Paginii de Furnizor NBC prin dezactivarea postarii acesteia de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru cele deja publicate;
 • In cazul refuzarii Paginii de Furnizor NBC sau stergerii acesteia de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, Utilizatorul va fi informat in scris, prin e-mail, doar pentru Paginile de Furnizor NBC Promovate (platite si aflate in perioada de promovare) despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si de a republica Pagina de Furnizor NBC.

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Pagina de Furnizor NBC refuzata fara a remedia problemele semnalate, Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a bloca partial sau total accesul Utilizatorului la WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in vederea postarii de noi Pagini de Furnizor NBC, iar suma platita de Utilizator pentru Paginile de Furnizor NBC Promovate nu se va restitui.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica Paginilor de Furnizor NBC care au fost deja publicate sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori, decat in situatia in care modificarile facute tin de respectarea legislatiei din Romania sau UE.

In cazul in care o Pagina de Furnizor NBC Promovata (platita) este raportata ca nu mai respecta Termenii si Conditiile, iar daca din verificarile Editorului NuntiBotezuriCumetrii.ro reiese faptul ca acest lucru este real, aceasta poate fi dezactivata, iar suma platita de Utilizator pentru acesta Pagina de Furnizor NBC nu se va restitui.

 1. Promovarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro

Promovarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro se face contra cost conform Anexei Tarife si Modalitati de Plata.

 1. Drepturile si Obligatiile NuntiBotezuriCumetrii.ro

NuntiBotezuriCumetrii.ro se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge sau modifica partial orice Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acestea au un continut considerat jignitor sau calomnios, este contrar bunelor practici, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a nu publica, de a modifica sau sterge orice Anunt si/sau de a bloca conturile Utilizatorilor in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul Anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii de imagine si nu numai altor utilizatori ai Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau in cazul in care Anunturile afecteaza in mod negativ reputatia Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro sau a Administratorului Site-ului, actioneaza in detrimentul Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro sau a Administratorului Site-ului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau pentru Administratorul Site-ului.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a face campanii de publicitate pe site si in site, oricand si oriunde crede de cuvinta, fara a cere permisiunea Utilizatorilor si fara o notificare prealabila. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord ca NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pe care o reprezentati pentru publicitatea afisata in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment orice portiune din continutul Website-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro  se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate de Utilizator care au legatura cu functionarea WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro sau cu eventuale neconcordante dintre datele furnizate de catre Utilizator si datele publicate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro a modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi publicat sau mentinut pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

 1. Limitarea Responsabilitatii

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este responsabil pentru acuratetea, corectitudinea, calitatea, integralitatea sau actualitatea informatiilor furnizate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si isi declina orice responsabilitate privind garantarea acuratetii continutului site-ului sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile, omisiunile sau alte inexactitati ale informatiei, pentru intarzierea in transmiterea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice problema ce deriva sau este ocazionata de aceasta.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Prin continuarea folosirii WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, Utilizatorii se declara de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” si “in limita disponibilitatii”.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru informatiile prezentate de Utilizatori in Anunturile trimise si postate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru veridicitatea lor sau pentru corectitudinea Utilizatorilor sau a tranzactiilor. Nu raspundem pentru datele incorecte, incomplete sau false furnizate de Utilizatori in Anunturile publicate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro. NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este implicat in nici un fel in tranzactiile dintre Vanzator / Prestator si Cumparator / Beneficiar.

Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le trimiteti pentru a fi incarcate si puse la dispozitie in mod public pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru comunicarile, negocierile si tranzactiile dintre Utilizatori, pentru schimburile de date si informatii realizate si/sau transmise de catre Utilizatori prin Formularele de Contact si/sau alte forme de contact aflate in paginile Anunturilor postate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru veridicitatea lor sau pentru corectitudinea Utilizatorilor sau a tranzactiilor. Nu raspundem pentru datele incorecte, incomplete sau false furnizate de Utilizatori in aceste comunicari si negocieri. NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este implicat in nici un fel in tranzactiile dintre Vanzator / Prestator si Cumparator / Beneficiar. Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.

Potrivit legislatiei in vigoare, Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile si Anunturile Utilizatorilor.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru continutul reclamelor afisate in Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru continutul site-urilor care afiseaza reclama si link-uri in Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si nici nu poate fi facut raspunzator pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din cauza campaniilor publicitare sau promotionale afisate in acest WebSite.

NuntiBotezuriCumetrii.ro, reprezentantii sai legali, proprietarii WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si ai domeniului NuntiBotezuriCumetrii.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru niciun fel de daune indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand, dar nelimitandu-se, la pierderi de profit, intreruperi ale afacerilor, redirectionarea clientelei, ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro sau de orice alt inconvenient rezultat din utilizarea oricarui serviciu oferit de NuntiBotezuriCumetrii.ro utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop, chiar daca NuntiBotezuriCumetrii.ro a fost informat de posibilitatea produceri acestora.

 1. Garantia Serviciilor online

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu garanteaza accesul sigur, continu si neintrerupt la serviciile sale online.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu garanteaza ca serviciile online oferite vor fi neintrerupte, la timp, sigure, continue sau fara erori. Orice eroare de program va fi corectata in cel mai scurt timp posibil.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul NuntiBotezuriCumetrii.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea Utilizatorului.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu garanteaza continutul de date pe care il accesati prin intermediul WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro impotriva coruperii, pierderii sau distrugerilor neintentionate sau impotriva eliminarii continutului in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este in nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, ale Utilizatorului sau ale tertilor care se afla in raporturi juridice cu Utilizatorul, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro (in totalitate sau numai in parte) fara o notificare prealabila.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro sunteti de acord ca NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra in calitate de Utilizator sau fata de orice terta persoana fizica/juridica sau institutie pe care o reprezentati pentru nici o modificare, suspendare sau intrerupere a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro care va poate afecta mai mult sau mai putin.

Prin continuarea folosirii WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, Utilizatorii se declara de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” si “in limita disponibilitatii”.

NuntiBotezuriCumetrii.ro nu va fi responsabil pentru nicio problema sau disfunctionalitate cauzata ca urmare a utilizarii acestui site.

 1. Drepturile de Autor

Toate informatiile publicate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sunt protejate de Legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe – Legea nr.8/1996 si de legile nr. 129/1992 si nr.84/1998 cu toate modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizatorii au obligatia de a respecta drepturile de autor pentru materialele trimise spre publicare.

Intregul continut al WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si toate elementele de grafica, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text, imagini foto/video/grafice, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea NuntiBotezuriCumetrii.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor care au publicat acele Anunturi, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al NuntiBotezuriCumetrii.ro este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este de acord ca Anunturile publicate de el sa poata fi share-uite/partajate/distribuite pe diverse site-uri si/sau retelele sociale de catre alti Utilizatori, iar Utilizatorii care doresc sa faca acest lucru au permisiunea de a sahare-ui/partaja/distribui Anunturile pe diverse site-uri si/sau retelele sociale doar intr-o limita de maxim 250-350 de caractere/semne, fara a fi luate in considera spatiile dintre caractere si URL-ul obligatoriu al Articolului publicat pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a publica / posta / modifica / tipari / promova orice Anunt adaugat de Utilizatori pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, inclusiv imaginile foto/video/grafice anexate anunturilor, in cadrul site-urilor si/sau publicatiilor proprii si/sau partenere sau pe diferite pagini/grupuri/conturi de social media proprii si/sau ale partenerilor, Utilizatorul exprimandu-si acordul expres in acest sens si acordand un drept de proprietate intelectuala neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute de acesti Termeni si Conditii.

 1. Raportarea si Solutionarea Plangerilor / Sesizarilor / Neregulilor

In cazul in care constatati ca un Anunt din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului, va rugam sa ne sesizati acest fapt prin intermediul formularului Comenteaza/Raporteaza din pagina fiecarui Anunt sau prin Formularul de Reclamatii si Sesizari din WebSite.

Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de NuntiBotezuriCumetrii.ro, respectiv despre Anunturile transmise/publicate/nepublicate pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul Formularului de Reclamatii si Sesizari aflat pe WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau prin intermediul formularului Comenteaza/Raporteaza din pagina fiecarui Anunt.

Plangerile si/sau sesizarile transmise Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro vor include datele de identificare a Utilizatorului, date de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat NuntiBotezuriCumetrii.ro sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro. In situatia in care petentul nu a transmis toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

Daca sunteti nemultumit de anumite produse sau servicii pe care le-ati cumparat de pe internet, puteti utiliza urmatoarea platforma de Solutionare Online a Litigiilor (Link SOL) pentru a depune o reclamatie si a solicita solutionarea ei cu ajutorul unei entitati independente de solutionare a litigiilor sau puteti sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC-0219551https://www.anpc.gov.ro

 1. Confidentialitatea relatiei Furnizor Utilizator

Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro se angajeaza ca nu va vinde si nu va cesiona baze de date cu Utilizatorii sai si nici informatii despre acestia decat in conditiile art.16 (cesiune subcontactare vezi mai jos).

Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor Utilizatorilor sai si sa nu transmita datele personale ale Utilizatorilor catre terti, exceptie facand Institutiile Statului Roman, atunci cand este cazul, si in conditiile art.16 (cesiune subcontactare).

Datele personale ale Utilizatorilor vor putea fi folosite de catre Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru informari comerciale despre bunurile si serviciile comercializate in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru corespondenta, pentru facturare si/sau pentru a alte activitati legate de relatia Furnizor Client.

Pe intreaga durata a contractului si ulterior incetarii contractului, Utilizatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea tuturor datelor si informatiilor primite de la Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si are obligatia de a nu dezvalui, folosi sau face publice, in mod direct sau indirect, sub nici o forma si nimanui, documentele si/sau informatiile confidentiale, sau orice parte a acestora, catre nici o persoana sau entitate, pentru nici un motiv sau scop, oricare ar fi acesta, cu exceptia situatiei in care obtine acordul prealabil scris al Furnizorului sau in situatiile prevazute de lege sau in indeplinirea prezentului contract.

Utilizatorul nu va provoca si nu va aduce daune reputatiei Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, fondului sau de comert si relatiilor sale de afaceri cu orice entitate sau persoana incluzand fara limitare, clienti, furnizori, sub-contractori, institutii sau autoritati, organisme oficiale, etc.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator cu privire la servicii, comanda, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre Utilizator fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro se obliga sa respecte drepturile Utilizatorilor conferite de legislatia din Romania si din Uniunea Europeana.

Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro proceseaza datele personale ale utilizatorilor sai in concordanta cu Politica de Confidentialitate (parte integranta din acesti Termeni si Conditii) si Politica de Cookie (parte integranta din acesti Termeni si Conditii).

 1. Cesionare si Subcontactare

Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro poate vinde / cesiona si/sau subcontracta catre o terta parte servicii ce tin de onorarea serviciilor WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro fara informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia. NuntiBotezuriCumetrii.ro va fi intotdeauna responsabila fata de Utilizator pentru toate obligatiile contractuale.

Administratorului Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro poate vinde / cesiona WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro si tot ce tine de activitatea acestuia fara informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

 1. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Orice conflict care rezulta din sau cu privire la obiectul prezentilor Termeni si Conditii si care nu poate fi solutionat pe cale amiabila, va fi solutionat de instantele competente din Romania, orasul Bucuresti, in limba romana.

 1. Dispozitii Finale

Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere.

Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro incearca, pe cat posibil, sa va ofere in acest site informatie cat mai noua, dar nu ofera garantii in ceea ce priveste exactitatea acesteia. Administratorul Site-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din continutul acestui site.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorilor.

Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa https://nuntibotezuricumetrii.ro/termeni-si-conditii.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE WEBSITE-ULUI NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO, VA RUGAM SA NU UTILIZATI SITE-UL, SA NU FOLOSITI SERVICIILE GRATUITE SAU CU PLATA OFERITE DE NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO, SA NU COMPLETATI FORMULARELE DE INSCRIERE / INREGISTRARE / ADAUGARE ANUNT / ADAUGARE OFERTA / ADAUGARE PRODUS / PROMOVARE SAU ORICE ALT FORMULAR EXISTENT PE SITE, SA NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA (IN SITUATIA IN CARE AVETI CONT) SI SA NU COMANDATI BUNURILE SI SERVICIILE OFERITE DE NUNTIBOTEZURICUMETRII.RO.

*******

Anexa Info. Afisare

Structura WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro este realizata pentru promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Anunturile sunt afisate pe principiul ultimul anunt publicat este primul in Lista de Anunturi a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro si vor fi vizibile in prima pagina a WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, in pagina categoriei la care au fost adaugate (tinandu-se cont de cele 15 mari categorii al WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro) si in paginile de Oras si de Judet a Orasului ales.

NuntiBotezuriCumetrii.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro oricand, fara a da explicatii ulterioare, dar intotdeauna va tine cont de promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Anexa Tarife si Modalitati de Plata

Serviciul de promovare in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro prin Anunt Gratuit este Gratuit, cu Tarif 0 lei.

Orice Utilizator inregistrat in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate Promova GRATUIT, prin publicarea de Anunturi Gratuite, orice produs/serviciu care respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Serviciul de promovare in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro prin Pagina de Furnizor NBC este Gratuit, cu Tarif 0 lei.

Orice Utilizator inregistrat in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate Promova GRATUIT, prin publicarea de Pagini de Furnizor NBC Gratuite, orice WebSite cu oferte de produse/servicii care respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

*******