Ajutor / HELP

Ajutor / HELP2023-09-06T17:59:37+03:00

>> NU TE PANICA <<

Respira Adanc De Trei Ori

Suntem aici doar pentru tine.

Nu exista motive de panica.

Situatia este sub control.

Continua sa respiri adanc!

Ce faci tu se numeste perseverenta.

Imi dau seama ca tie chiar iti pasa de ce faci.

Se vede clar ca te-ai implicat.

Tu faci sa para totul simplu.

Esti cel mai bun!

Daca nu este suficient,
poate te ajuta informatiile de mai jos

# De ce Anuntul nu a fost publicat !?!2023-12-05T18:29:33+02:00

Anuntul tau nu a fost publicat deoarece nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Cele mai frecvente probleme intalnite la anunturile respinse la publicare sunt:

 • Anuntul are titlu BOMBASTIC/URGENT/etc. si face abuz de MAJUSCULE si/sau caractere speciale (=>>€£♣##$) sau emoticoane (💥🧲👀).
 • Fotografiile trimise au siglele altor site-uri concurente WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.
 • Anuntul nu are trecut un pret la Tariful Ofertei sau are o aberatie de pret.
 • Anuntul are date de contact sau link-uri in continutul anuntului.
 • Ai incercat sa publici mai mult de trei Anunturi pe zi.
 • etc.
# Reguli de Adaugare / Stergere a Anunturilor2024-02-06T16:21:25+02:00

Pentru adaugarea/publicarea / stergerea unui Anunt in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze/autentifice in site cu Contul de Client.

Inscrierea unui Utilizator in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro se face prin crearea unui Cont de Client. Dupa crearea Contului de Client, Utilizatorul isi poate personaliza datele din cont si poate adauga/publica Anunturi Gratuite si/sau Promovate.

Adaugarea unui Anunt se face completand unul din formularele disponibile in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru adaugarea de Anunturi.

Formularele de adaugare a Anunturilor trebuiesc completate cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre NuntiBotezuriCumetrii.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Anunturile vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro .

Dupa aprobarea Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra si marcate cu *PUBLIC, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, devin publice si sunt afisate pe site.

Valabilitatea Articolelor (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro) este de minim 30 de zile de la data publicarii lor.

Stergerea Anunturilor din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Anunturile publicate vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Stergerea Anuntului publicat poate fi ceruta doar folosind Contul de Client care l-a trimis spre publicare.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Inregistarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro:

[Atentie!] Pentru a putea benficia de serviciile oferite de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, la crearea unui Cont de Client si ulterior crearii lui, NU FOLOSITI pentru Numele de Utilizator / Codul de Utilizator / NickName si/sau Numele Afisat cuvinte cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, etc sau care sa fie de forma sau sa duca cu gandul la forma unui domeniu web (ex.: domeniupunctro, nume domeniu punctro, nume domeniudotcom,etc) si/sau adresa de email.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Publicarea Anunturilor dumneavoastra:

Completati toate campurile obligatorii.

Completati numai cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Folositi in titlu, pe cat posibil, maxim 10-15 cuvinte (o lungime mai mare poate crea probleme la publicare si/sau la partajarea Anunturilor).

Folositi in titlu si/sau in textul Anuntului, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in titlul si/sau in textul Anuntului.

Nu adaugati Anunturile la categorii care nu au legatura cu continutul Anuntului.

Nu trimiteti spre publicare acelasi Anunt de mai multe ori.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin date contact sau link-uri in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Anunturi care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor.

Nu sunt admise Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu trimiteti spre publicare Anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care promoveaza:

 • bunuri si servicii care nu au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor
 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

*Vezi mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii.

# Reguli de Adaugare / Modificare a Paginilor de Furnizor NBC2024-02-06T16:21:14+02:00

Pentru adaugarea / modificarea unei Pagini de Furnizor NBC in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze/autentifice in site cu Contul de Client.

Inscrierea unui Utilizator in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro se face prin crearea unui Cont de Client. Dupa crearea Contului de Client, Utilizatorul isi poate personaliza datele din cont si poate adauga/publica Anunturi si/sau Pagini de Furnizor NBC Gratuite si/sau Promovate.

Adaugarea / modificarea unei Pagini de Furnizor NBC se face completand unul din formularele disponibile in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru Inregistrarea in Catalogul de Furnizori a unei Pagini de Furnizor NBC.

Formularele de Inregistrarea in Catalogul de Furnizori a unei Pagini de Furnizor NBC trebuiesc completate cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Prin trimiterea Paginii de Furnizor NBC spre publicare catre NuntiBotezuriCumetrii.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Paginile de Furnizor NBC vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul NuntiBotezuriCumetrii.ro .

Dupa aprobarea Paginilor, toate datele marcate cu *PUBLIC, devin publice si sunt afisate pe site.

Durata afisarii Paginilor de Furnizor Gratuite (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro) este nedeterminata, daca nu se specifica alt lucru, aceasta putand fi modificata oricand de catre Administratorul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Modificarea Paginilor de Furnizor NBC din WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Paginile de Furnizor NBC publicate vor fi modificate/sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Modificarea Paginilor de Furnizor NBC publicate poate fi ceruta doar folosind Contul de Client care a trimis-o spre publicare sau un Cont de Client creat cu datele de contact a WebSite-ului Paginii de Furnizor NBC.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Inregistarea in WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro:

[Atentie!] Pentru a putea benficia de serviciile oferite de WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, la crearea unui Cont de Client si ulterior crearii lui, NU FOLOSITI pentru Numele de Utilizator / Codul de Utilizator si/sau Numele Afisat / NickName cuvinte cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, etc sau care sa fie de forma sau sa duca cu gandul la forma unui domeniu web (ex.: domeniupunctro, nume domeniu punctro, nume domeniudotcom,etc) si/sau adresa de email.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Publicarea Paginilor de Furnizor NBC:

Completati toate campurile obligatorii.

Completati numai cu date si informatii reale si care nu incalca Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Folositi in textul descrierii, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in textul descrierii.

Nu adaugati Pagina de Furnizor NBC la categorii care nu au legatura cu WebSite-ul dumneavoastra.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic sau care fac trimitere catre un WebSite cu informatii false, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC care contin date cu caracter personal si/sau link-uri in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Paginile de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor sau care incurajeaza apelurile catre numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu trimiteti spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau care fac trimitere in interiorul lor, in mod direct, catre alte website-uri concurente WebSite-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro.

Nu sunt admise spre publicare Pagini de Furnizor NBC cu trimitere la WebSite-uri care promoveaza:

 • bunuri si servicii care nu au legatura cu activitatile specifice nuntilor, botezurilor, petrecerilor sau altor activitati adiacente lor
 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Nu sunt admise spre publicare Pagini de Furnizor NBC pentru WebSite-uri cu domenii gratuite/free gen platforme de socializare, wix.com sau domenii .tk, .ml, etc. .

*Vezi mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii.

Daca tot nu te-ai linistit si mai ai intrebari,
foloseste formularul de Reclamatii si Sesizari


  Scrieti numarul de telefon fara spatii si fara puncte intre cifre.

  Am o ProblemaAm o SesizareAm o Intrebare

  Subiect *PRIVAT *Obligatoriu

  Mesajul Tau *PRIVAT *Obligatoriu

  Adauga Fisier (daca este cazul)

  Tipuri de fișiere acceptate: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png | max. 1mb

  * Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile WebSite-ului NuntiBotezuriCumetrii.ro.

  UP