| 50 RON |

Bine ai venit! Ne implicam la fiecare Eveniment in parte cu pasiune si profesionalism! Va suntem la dispozitie cu servicii complexe de Inchirieri Corturi mobile si Logistica necesara Evenimentului Dvs..

Corturile sunt ideale pt Evenimente in aer liber: Nunta, Cununie, Botez, Majorat, Aniversare, Petrecere, etc..

Inchiriem Corturi si Pavilioane de diverse dimensiuni, chiar si pt locurile mai greu accesibile. Oferim capacitate incepand de la 20 pana la 300 persoane. Montam la domiciliu sau in locatia preferata. Puteti opta fie pt un Cort Profesional simplu, fie un Cort Modern Complet Echipat.

Asiguram: Aranjamente Florale, Decoratiuni interioare si exterioare, Candy bar, Efect fum greu la Dansul Mirilor, Mese de Cocktail, Invitatii, Accesorii personalizate pe comanda, Bucatari, Ospatari, Meniu, Protap, Dozator bere, Masina frigorifica pt catering, Formatii muzica, Ursitoare botez, Dansatori, Animatori, etc..

Pt a va comunica pretul va invitam sa ne contactati pt a stabilii impreuna detaliile,pretul fiind calculat strict in functie de nevoile si preferintele Dvs.. Va rugam sa ne informati unde va avea loc Evenimentul, in ce localitate, pt ce nr de pers cu aproximatie si daca ati stabilit o Data pt a verifica disponibilitatea in Agenda in vederea colaborarii.

Preturi începând de la 50 lei. Noi va prezentăm opțiunile iar Dumneavoastra alegeți Pachetul optim de servicii!

Pentru videoclipuri cautati pe Youtube canalul : Alexa Events
Pagina Facebook 1 : Alexa Events
Pagina Facebook 2 : Corturi Alexa Events
Numarul de contact afisat in anunt este disponibil si in Whatsapp!

inbound5749861236919629156-2.jpginbound4043643634598910926-3.jpginbound8265688845973819288-1.jpginbound3294146954981573784-0.jpg

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate / GDPR.
I Accept

Inchirieri Corturi nunta, botez, cununie si bucatari, ospatari, decor si aranjamente

PUBLICITATE


NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru informatiile prezentate de Utilizatori in Anunturile trimise si postate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru veridicitatea lor sau pentru corectitudinea Utilizatorilor sau a tranzactiilor. Nu raspundem pentru datele incorecte, incomplete sau false furnizate de Utilizatori in Anunturile publicate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro. NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este implicat in nici un fel in tranzactiile dintre Vanzator / Prestator si Cumparator / Beneficiar. Vezi pagina Termeni si Conditii.


Hei! Nu uita, Share-uieste cu prietenii!

PUBLICITATE