| 1 RON |

Transformă organizarea evenimentelor într-o experiență simplă și plăcută cu Pinvite, aplicația ta digitală pentru gestionarea completă a oricărui tip de eveniment. De la nunți la aniversări, Pinvite oferă funcționalități intuitive pentru a crea invitații digitale personalizate, a gestiona liste de invitați, și a coordona toate detaliile necesare — de la aranjarea la mese și transport, până la cazare și liste de cadouri.

Aplicația include și un sistem de RSVP, gestionare de sarcini, calendar de evenimente, și posibilitatea de a colecta feedback post-eveniment, facilitând organizarea eficientă și lăsându-te să te concentrezi pe bucuria ocaziei. Pinvite îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a asigura că fiecare detaliu este perfect executat.

Contacteza-ne pentru a descoperi cum Pinvite poate transforma planificarea evenimentelor tale într-un succes garantat.

c4-3.pngc3-2.pngc2-1.pngc1-0.png

Cont Free
***

Invitatii digitale Pinvite

PUBLICITATE


NuntiBotezuriCumetrii.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru informatiile prezentate de Utilizatori in Anunturile trimise si postate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru veridicitatea lor sau pentru corectitudinea Utilizatorilor sau a tranzactiilor. Nu raspundem pentru datele incorecte, incomplete sau false furnizate de Utilizatori in Anunturile publicate pe Website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro. NuntiBotezuriCumetrii.ro nu este implicat in nici un fel in tranzactiile dintre Vanzator / Prestator si Cumparator / Beneficiar. Vezi pagina Termeni si Conditii.


Hei! Nu uita, Share-uieste cu prietenii!

PUBLICITATE