Site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro este administrat de HOLI Production S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sect.3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, et.2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, ROONRC.J40/13770/1991, Cont bancar RO02 INGB 0000 9999 0490 7135 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti, capital social 200 lei.

Politica de Confidentialitate

(Parte integrata din Termeni si Conditii)

Prezenta Politica de Confidentialitate explica ce tip de date cu caracter personal colectam, modul in care sunt utilizate datele personale, cui si in ce situatii aceste date personale sunt dezvaluite si cum puteti solicita modificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale pe care le detinem in legatura cu dumneavoastra. De asemenea, site-ul nostru utilizeaza cookie-uri. Sectiunea Politica de Cookie-uri va ofera detaliile necesare in legatura cu aceastea.

Politica de Confidentialitate este incorporata si face parte din Termenii si Conditiile noastre. Prin urmare, acceptand Termenii si Conditiile noastre, acceptati aceasta Politica de Confidentialitate.

Va rugam sa cititi intreaga Politica de Confidentialitate inainte de a folosi sau a transmite informatii catre acest website.

Pentru a aduga un anunt in site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro trebuie sa completati un formular disponibil pe site-ul nostru, sa ne oferiti si sa acceptati ca vom face publice Informatii cu Caracter Personal despre dumneavoastra. Prin completarea si trimiterea formularului de anunt, Informatii cu Caracter Personal despre dumneavoastra vor fi facute publice pe site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, acestea putand fi accesate si de persoane din tari din afara Uniunii Europene sau a Spatiului Economic European, care s-ar putea sa nu ofere un nivel adecvat de protectie.

Toate sectiunile din formularele care trebuiesc completate pe site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru a putea beneficia de serviciile pe care le oferim si care vor fi facute publice (se vor publica in site) vor fi marcate cu semnul *PUBLIC. La completarea formularului, va trebui sa oferiti si sa acceptati ca putem sa facem publice numele dvs. complet, numele si/sau codul de utilizator, adresa dumneavoastra de email, website-ul dumneavoastra, numarul de telefon, informatii despre locatia dumneavoastra, informatii despre calitatea dumneavoastra juridica (persoana fizica sau persoana juridica), informatii despre servicii / produse / oferte, precum si orice alte informatii personale pe care doriti sa le furnizati pentru a le face publice. Unele informatii colectate si publicate de NuntiBotezuriCumetrii.ro sunt date care fac legatura cu o persoana identificabila („Informatii cu Caracter Personal“). Retineti ca ori de cate ori o sectiune a formularului este solicitata ca obligatorie, o astfel de sectiune va fi urmata de semnul *Obligatoriu.  Necompletarea unei astfel de sectiuni nu va permite sa finalizati procesul de publicare a anuntului dumneavoastra pe site-ul nostru.

In cazul in care doriti sa achizitionati bunurile si/sau serviciile noastre cu plata, asa cum sunt definite in pagina Termeni si Conditii din site-ul noastru, sunt necesare date si informatii personale despre dumneavoastra, date bancare si/sau alte date obligatorii pentru optiunea de plata aleasa.

Pentru a va inscrie in site, pentru a publica anunturi si/sau sau pentru a va promova sub orice alta forma in website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, pentru a adauga si promova bunuri si/sau servicii in website-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro sau in vederea prestarii serviciilor si facturarii lor asa cum sunt definite in Termeni si Conditii sau in Contractele incheiate, HOLI Production SRL colecteaza si prelucreaza datele personale in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rolul prezentei informari este de a explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Notificare.

Pentru a finaliza orice inscriere / promovare / tranzactie / comanda in site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro trebuie sa completati un formular disponibil pe site-ul nostru si care necesita diverse date personale. Prin completarea si trimiterea formularelor din site-ul nostru este posibil ca Informatii cu caracter personal despre dumneavoastra sa fie facute publice pe site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro, acestea putand fi accesate si de persoane din tari din afara Uniunii Europene sau a Spatiului Economic European, care s-ar putea sa nu ofere un nivel adecvat de protectie.

Toate sectiunile din formularele care trebuiesc completate pe site-ul NuntiBotezuriCumetrii.ro pentru a putea beneficia de serviciile pe care le oferim si care vor fi facute publice (se vor publica in site) vor fi marcate cu semnul *PUBLIC.

Unele informatii colectate si publicate de NuntiBotezuriCumetrii.ro sunt date care fac legatura cu o persoana identificabila („Informatii cu Caracter Personal“).

La completarea formularelor va trebui sa oferiti si sa acceptati ca este posibil sa facem publice nume dumneavoastra complet, numele si/sau codul de utilizator, adresa dumneavoastra de email, website-ul dumneavoastra, numarul de telefon, informatii despre locatia dumneavoastra, informatii despre calitatea dumneavoastra juridica (persoana fizica sau persoana juridica), informatii despre servicii / produse / oferte, precum si orice alte informatii personale pe care doriti sa le furnizati pentru a le face publice si care se regasesc in sectiunile marcate cu semnul *PUBLIC. Retineti ca ori de cate ori o sectiune a formularului este solicitata ca obligatorie, o astfel de sectiune va fi urmata de semnul *Obligatoriu.  Necompletarea unei astfel de sectiuni nu va permite sa finalizati procesul de inscriere / promovare / tranzactie / comanda pe site-ul nostru.

Categorii de date personale ce pot fi prelucrate de catre HOLI Production SRL in activitatea sa:

 • Date personale de identificare (nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, CNP, nationalitate, semnatura olografa si semnatura in format digital). Datele sunt necesare pentru incheierea in mod valabil a contractelor si pentru derularea raportului contractual.
 • Informații cu privire la locatia persoanelor fizice (adresa IP captata la utilizarea website-urilor si aplicatiilor NuntiBotezuriCumetrii.ro / HOLI Production SRL). Datele sunt necesare in vederea imbunatatirii serviciilor oferite, solutionarii reclamatiilor si a oricaror solicitari venite din partea clientilor, precum si in vederea asigurarii functionalitatilor tehnice ale platformelor utilizate de NuntiBotezuriCumetrii.ro / HOLI Production SRL.

Scopul in care HOLI Production SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale:

 • Pentru a furniza servicii si a remedia probleme. Datele pentru servicii pot fi accesate si utilizate pentru prestarea serviciilor in baza comenzii dumneavoastra, pentru suport, consultanta, servicii gazduire web sau alte servicii si pentru a confirma conformitatea dumneavoastra cu conditiile comenzii dumneavoastra. Toate copiile datelor pentru servicii, create in aceste scopuri, sunt pastrate doar pe perioadele de timp relevante pentru aceste scopuri;
 • Ca rezultat al cerintelor legale, companiei HOLI Production SRL i se poate cere sa pastreze sau sa furnizeze acces la datele pentru servicii, pentru a respecta cerintele de raportare, dezvaluire sau a altor cerinte de procese legale, autorizate legal;
 • Pentru solutionarea potentialelor litigii, deferite instantelor (de drept comun sau arbitrale, din tara sau strainatate);
 • Pentru solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor;
 • Pentru identificarea clientilor, efectuarea de verificari de integritate si detectarea si prevenirea potentialelor fraude;
 • Pentru comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
 • Pentru recuperarea creantelor.

Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus are ca temei:

 • incheierea si executarea contractului de furnizare servicii la care sunteti parte, precum si efectuarea demersurilor premergatoare incheierii contractului;
 • o obligatie legala a HOLI Production SRL;
 • consimtamantul dumneavoastra;
 • interesul legitim, pentru activitati precum efectuarea de analize statistice si raportari interne HOLI Production SRL, verificarea integritatii si conformitatii persoanelor vizate, prevenirea incidentelor, asigurarea masurilor de securitate necesare, etc.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

 • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, precum si cele din domeniul securitatii cibernetice, organele statului competente in materie penala), instante judecatoresti si alte entitati ca urmare a unei obligatii legale a HOLI Production SRL;
 • furnizorii implicati in mod direct in procesul de asigurare a serviciilor (de exemplu: procesatori de plati online, furnizori de servicii de curierat, RoTLD sau alti furnizori de servicii domenii internet samd) sau catre alti furnizori de servicii si produse IT si/sau marketing care in cadrul unor contracte de dezvoltare sau mentenanta software au acces la date sau alte servicii asa cum sunt definite in Termeni si Conditii sau in Contractele incheiate cu noi;
 • intermediarii implicati in administrarea contractelor dumneavoastra (de exemplu, persoane fizice autorizate de dumneavoastra sa va administreze serviciile).

Stocarea datelor personale
Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului, precum si ulterior pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale generale precum si cele aplicabile in materie de securitate cibernetica.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal
   Va permite sa obtineti din partea noastra o confirmare a faptului ca HOLI Production SRL prelucreaza sau nu date personale care va privesc si ce astfel de date sunt prelucrate. In cazul in care datele cu caracter personal care va privesc, nu sunt colectate de la dumneavoastra veti obtine orice informatii disponibile privind sursa acestora, in cazurile in care nu avem o interdictie legala privind divulgarea sursei.
  2. Dreptul la rectificare
   Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care va privesc sau completarea acestora, atunci cand acestea sunt incomplete.
  3. Dreptul la stergerea datelor sau dreptul de a fi uitat
   Presupune dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra si acesta a fost retras.
  4. Dreptul de a va retrage consimtamantul
   Consimtamantul poate fi retras in orice moment atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.
  5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
   Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastra va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor
   Presupune dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, cu dreptul de a le transmite unui alt furnizor, in cazul in care (i) prelucrarea datelor s-a efectuat fie in baza consimtamantului dumneavoastra sau a contractului incheiat cu noi, iar prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat prin mijloace automate. Acest drept poate fi exercitat, numai in masura in care prelucrarea datelor furnizate a fost efectuata exclusiv prin mijloace automate si doar acolo unde extragerea acestor date este fezabila din punct de vedere al capacitatilor tehnice folosite de HOLI Production SRL.
  7. Dreptul la opozitie
   Presupune ca, in orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite circumstante, precum (i) prelucrarea a fost efectuata in interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.
  8. Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ
   Presupune ca aveti dreptul de a solicita interventie umana din partea HOLI Production SRL, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
  9. Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor
  10. Dreptul de a va adresa justitiei
   Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru intrebari suplimentare cu privire la aceasta Notificare sau in legatura cu utilizarea de catre HOLI Production SRL a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand numele dumneavoastra, adresa postala sau de e-mail (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon si scopul cererii.

Daca aveti sa ne comunicati ceva sau aveti nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@nuntibotezuricumetrii.ro.